Dierenpension Anna Jacobapolder

heel belangrijk en ook goed om te weten

Reserveringen
Wij nemen geen telefonische reserveringen aan, dit kan alleen in noodsituaties. Breng en ophaaldagen worden als een volledige pensiondag berekend. Wij zijn maar een klein pension dus reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Let op, een reservering is pas definitief wanneer deze door ons is bevestigd.

Wanneer u uw hond komt brengen
Wat moet u meenemen als u uw hond(en) komt brengen?
1. geldig dierenpaspoort (geen stamboom o.i.d.).
2. een dekje, kleedje, mand(je) of iets anders waar uw hond op/in slaapt, dit is nodig om uw hond iets vertrouwds te kunnen bieden in een vreemde omgeving.
3. medicijnen met bij sluiter en doseergegevens (indien van toepassing).
4. speciaal dieetvoer of anders met doseergegevens (indien van toepassing).

Wanneer uw hond door anderen wordt opgehaald
Als uw hond wordt afgehaald door een ander persoon dan uzelf, dit gelieve vooraf aan ons melden. Alleen bij het tonen van een kopie van de bevestiging of een telefonische opdracht van u zijn voor ons voldoende om uw hond mee te geven. Wij geven uw hond niet mee aan
 personen die bij ons niet bekend zijn. Wij zijn genoodzaakt om dit te doen om misverstanden te voorkomen.

Openingstijden
Tijdens onze openingstijden kunt u uw hond brengen en ophalen, andere tijden zijn alleen op afspraak mogelijk. Buiten onze openingstijden zijn wij met onze logees bezig want die verdienen alle aandacht. Houd u aub rekening met onze openingstijden en respecteer deze.

Voeding
Het is van groot belang dat uw hond tijdens zijn/haar logeerpartij bij ons goede voeding krijgt. Ons huismerk waar we al jaren goede ervaringen mee hebben is: Happy Dog lam/rijst en voor de kleinere honden Mini Croq. Wilt u meer informatie over dit merk dierenvoeding? Kijk op de website van Happy Dog.

Dieetvoeding
Heeft u hond speciale (dieet)voeding nodig? Dan is dit voor ons geen probleem, mits degelijk verpakt en voorzien van duidelijke doseergegevens.

Medicijnen
Medicijnen kunnen door ons tijdens het verblijf worden toegediend, mits goed verpakt, voorzien van een bijsluiter en duidelijke doseergegevens.

Inentingen
Om uw hond te kunnen plaatsen zijn wij verplicht alleen honden aan te nemen die de daarvoor geldende inentingen hebben gehad zoals; de cocktail en kennelhoest. De entingen moeten 2 weken voor het plaatsen gegeven zijn en mogen niet ouder zijn dan 12 maanden. In geval van twijfel kunt u uw eigen dierenarts raadplegen.

Happy Dog

Wij van Happy Dog beschouwen de gezondheid en de levensvreugde van uw dier niet enkel als een eis waaraan wij moeten voldoen, maar tevens als een verplichting aan onszelf. Daarom gebruiken wij in ons familiebedrijf uitsluitend grondstoffen met absolute zekerheid over de herkomst en van echte levensmiddelen-kwaliteit! Terwijl er uiterst strikte kwaliteitscontroles worden gehanteerd, werken wij unieke recepturen uit, die voor meer dan 90% verteerbaar zijn en zo het welzijn van uw huisdier verhogen. Want de natuurlijke, soorteigen en gezonde voeding van uw dier staan centraal in ons denken en handelen. Met vertrouwen voeren! Kijk voor meer informatie op de website van Happy Dog (www.happydog.nl).

Dibevo

Dierenpension Anna Jacobapolder is lid van Dibevo. Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemers in de gehele gezelschapsdieren-sector. Dibevo verenigt en dat is uniek, de gehele bedrijfskolom binnen de huisdieren-branche. Dierenpension Anna Jacobapolder maakt gebruik van de Algemene Voorwaarden opgesteld door Dibevo. Kijk voor meer informatie op de website van Dibevo (www.dibevo.nl).

AJP Contactgegevens
Dierenpension Anna Jacobapolder | 
Langeweg 54 | 4675 RM Sint Philipsland | T. 0167 – 57 3452 / M. 06 – 27127381 | E. info@dierenpensionajp.nl